CAREL

CAREL
 

Tvrtka CAREL osnovana je 1973. godine u Italiji u mjestu Brugine.
Danas zapošljava 1100 ljudi a svoje proizvode izvozi na sve kontinente svijeta.
Kompanija CAREL posjeduje tri pogona u Italiji te pogone u Kini, Brazilu i SAD-u a od 03.11.2016. CAREL Adriatic nakon 3 godine izgradnje otvara pet miliona eura vrijednu tvornicu u Labinskoj poduzetničkoj zoni Vinež.
Tvornica se prostire na 90 000m2 (7 000m2 unutarnjeg prostora) i u njoj je svoje radno mjesto pronašlo stotinjak radnika.
Kao i u drugim proizvodnim tvornicama , proizvodni procesi zadovoljavaju iste procedure i osiguravaju istu kvalitetu.


Tvrtka RO-TERMO je ovlašteni zastupnik Carel proizvoda od 2017. godine

 

ZILMET

ZILMET
 

Tvrtka Zilmet osnovana je u Italiji u mjestu Limena.

Svoje podružnice ima u SAD-u, Kini (04/2015) , Francuskoj, Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

Tvrtka je međunarodni lider u proizvodnji visokokvalitetnih tlačnih spremnika, ekspanzijskih posuda i pločastih izmjenjivača topline.
Svoje proizvode izlaže na raznim međunarodnim sajmovima te je nositelj ISO 9001 certifikata.
 

Tvrtka RO-TERMO je ovlašteni zastupnik ZILMET proizvoda od 2017. godine

 

ECOFOREST

ECOFOREST
 

Tvrtka ECOFOREST osnovana je u Vigu 1959. godine.
Tvrtka je među prvima pokazala interes za ekologiju i potrošnju goriva tako da je već 1993. godine stvorena prva peć na pelete.

Trenutno ECOFOREST je tržišni lider s najširim rasponom grijača zraka, vode i zračnih kanala.
Prisutan je u 14 zemalja a Odjel za istraživanje i razvoj svakodnevnim inovacijama razvija naprednije i učinkovitije proizvode.

Tvrtka Termogea je ekskluzivni zastupnik tvrtke Ecoforest Geotermia a tvrtka RO-TERMO je zadužena za izvođenje i održavanje sustava strojarskih instalacija geotermalnih i aerotermalnih dizalica topline.

 

DAIKIN

DAIKIN
 

Daikin je glavni svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme (grijanje, ventilacija i klimatizacija), uključujući dizalice topline i rješenja sustava rashladne tehnike.

Tvrtka Daikin Central Europe smještena je u Brunn am Gebirge u blizini Beča u Austriji. Tvrtka je osnovana 1999. i djeluje kao regionalno sjedište za 15 zemalja u centralno-istočnoj Europi (CEE).  
Od 2004. godine djeluje i lokalni ured Daikina u Hrvatskoj.

Od 2011. godine Daikin predstavništvo postaje Daikin Hrvatska d.o.o. Uzimajući sve to u obzir kao i činjenicu da Daikin pruža optimalna rješenja za svaki prostor pritom smanjujući potrošnju energije čime se pokazao kao najbolji omjer uloženog i vraćenog, ne čudi da se Daikin nametnuo kao lider u svom tržišnom segmentu.
 

Tvrtka RO-TERMO je ovlašteni zastupnik DAIKIN proizvoda od 2017. godine